XC Oulu

Kehittyminen, onnistumiset ja elämykset luonnossa saavat ihmiset voimaan hyvin ja innostumaan liikunnasta.  XC Oulu innostaa ja valmentaa ihmisiä liikunnalliseen elämäntapaan ilon kautta.

Palvelumme

  • Ohjatut kimppalenkit -hiihtoa, polkujuoksua, kahvakuulailua tai pyörälenkki teille tai asiakkaillenne.
  • Virkistyspäivät  -ohjattua liikuntaa, asiantuntijaluentoja, tarjoilut yhteistyössä partneriemme Rauhalan ja Tuban kanssa.
  • Luennot  –työhyvinvointi, kestävyysharjoittelu, luottamuksella menestystä , yhteisönrakentaminen, elämystaloudella tulosta
  • Voiteluillat ja lajiesittelyt
  • Valmennukset – esimerkkinä 75min. tekniikkavalmennus 29€/hlö sis. alv. vähintään kahdeksan hengen ryhmässä.
  • Tapahtumakuvaus ja blogaus – tilaa tiedottaja mukaan lenkille tai leirille ja ikuista päivänne blogiin, digilehteen tai henkilöstölehteenne.

XC Ouluun kuuluu joukko kestävyysliikunnan aktiiveja, joita kaikkia yhdistää rakkaus luontoliikuntaan. Saamme iloa ja elämyksiä sekä hyvinvointia ympäri vuoden kestävyysliikunnan avulla.  Ammattivalmentajamme Hannu Kaikkonen (Mediterapia Oy), Maija ja Jani Oravamäki (SporttiOravat) sekä Anu Junnila ja Lasse Seppänen takaavat ammattitaitoiset valmennukset ja muut TeamTervahiihdon jäsenet kannustavat ja sparraavat mukaan lajin pariin. Päivin (directora.fi) tehtävä on sparraamisen lisäksi myös päivittää tätä sivustoa ja järjestää somessa tapahtumia.

XC Oulu järjestää yhdessä kimppalenkkejä, joilla syntyy timanttinen kestävyyskunto i. Talven tekniikkatärpeissä hiihtotekniikka tekee hiihdon helpoksi ja kevyeksi.  Lenkeistä sovitaan Facebookin kimppalenkit -ryhmässä .

Mukaan lenkeille ja valmennuksiin ovat tervetulleita kaikki kestävyysurheilusta nauttivat!

Tarjouspyynnöt ja yhteydenotot:  paivi.lohikoski@directora.fi , jani.oravamaki@sok.fi

XC Oulun valmentajat

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *