Team Tervahiihto

teamtervahiihto

Kehittyminen, onnistumiset ja elämykset luonnossa saavat ihmiset voimaan hyvin ja innostumaan liikunnasta.  Team Tervahiihto innostaa ja valmentaa ihmisiä liikunnalliseen elämäntapaan ilon kautta.

Palvelumme

  • Ohjatut kimppalenkit -hiihtoa, polkujuoksua, kahvakuulailua tai pyörälenkki teille tai asiakkaillenne.
  • Virkistyspäivät  -ohjattua liikuntaa, asiantuntijaluentoja, tarjoilut yhteistyössä partneriemme Rauhalan ja Tuban kanssa.
  • Luennot  –työhyvinvointi, kestävyysharjoittelu, luottamuksella menestystä , yhteisönrakentaminen, elämystaloudella tulosta
  • Voiteluillat ja lajiesittelyt
  • Valmennukset – esimerkkinä 75min. tekniikkavalmennus 29€/hlö sis. alv. vähintään kahdeksan hengen ryhmässä.
  • Tapahtumakuvaus ja blogaus – tilaa tiedottaja mukaan lenkille tai leirille ja ikuista päivänne blogiin, digilehteen tai henkilöstölehteenne.

Team Tervahiihtoon kuuluu joukko Tervahiihtäjiä, joita kaikkia yhdistää rakkaus lajiin. Saamme iloa ja elämyksiä sekä hyvinvointia ympäri vuoden kestävyysliikunnan avulla.  Ammattivalmentajamme Hannu Kaikkonen (Mediterapia Oy), Maija ja Jani Oravamäki (SporttiOravat) sekä Anu Junnila ja Lasse Seppänen takaavat ammattitaitoiset valmennukset ja muut TeamTervahiihdon jäsenet kannustavat ja sparraavat mukaan lajin pariin. Päivin (directora.fi) tehtävä on sparraamisen lisäksi myös tykitellä urheilun ilosanomaa someen, valokuvata tapahtumissa ja kehittää Tervahiihtoa sekä organisoida tapahtumia.

Team Tervahiihto järjestää yhdessä kimppalenkkejä, joilla syntyy timanttinen kestävyyskunto talveksi. Talven tekniikkatärpeissä hiihtotekniikka tekee hiihdon helpoksi ja kevyeksi.  Lenkeistä sovitaan Facebookin kimppalenkit -ryhmässä .

Mukaan lenkeille ja valmennuksiin ovat tervetulleita kaikki kestävyysurheilusta nauttivat!

Tarjouspyynnöt ja yhteydenotot:  paivi.lohikoski@directora.fi , jani.oravamaki@sok.fi

Matkalla Tervahiihtoon valmentajat

Sparrausryhmä

Päivi Lohikoski

Päivi on viestinnän johtamisen tekijä ja kouluttaja. Kimppalenkeillä ja leireillä Päivi valokuvaa ja kirjoittaa innostavia juttuja sosiaaliseen mediaan, blogiin ja Tervahiihto Sanomiin. Koulutusvalikoimaan kuuluu myös yhteinen koulutuspäivä Maija Oravamäen kanssa ”Luottamus menestystekijänä”. Koulutus perustuu Päivin väitöskirjatutkimukseen sekä Maijan pitkään ja menestyksekkääseen urheilijauraan. Lue lisää Päivin www-sivuilta.

Sakari ja Eija Palsola – sparraajat ja kimppalenkittäjät. Omalla esimerkillään kannustavat, että kuka tahansa on tervetullut Tervahiihtoon. Molemmat organisoivat tapahtumia ja kehittävät Tervahiihtoa.

Anna Talonen – kestävyysurheiluaktiivi ja TeamDonnaAgile jäsen osallistuu kimppalenkeille sparraajana sekä viestii sosiaaliseen mediaan.

Jonne Seppänen – kestävyysurheilija ja tuoteportfoliospesialisti. Sparraa kimppalenkeillä ja tarjoaa myös tekniikkavalmennuksia.

Kusti Kittilä – Hiihto- ja maastopyöräguru antaa tiimille kilpahiihtäjän näkökulmaa ja toimii tapahtuman keulakuvana. Kustin tekniikkavalmennuksesta olemme saaneet opit lokakuun Vuokatin ensilumenleirillä. Kusti voitti 9.4. SM kultaa 50km matkalla ja jännityksellä seuraamme milloin hän ottaa kolmannen Tervahiihdon voittonsa.

Team Tervahiihto ja valmennettavat kuvassa Pikku-Syötteen leirillä 16.-18.12.2016. Myös lapset ovat tervetulleita  Matkalla Tervahiihtoon leireille! Seuraava leiri järjestetään Pikku-Syötteellä 8.-10.12.2017!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *