Team Tervahiihto

teamtervahiihto

Kehittyminen, onnistumiset ja elämykset luonnossa saavat ihmiset voimaan hyvin ja innostumaan liikunnasta.  Team Tervahiihto innostaa ja valmentaa ihmisiä liikunnalliseen elämäntapaan ilon kautta.

Palvelumme

  • Matkalla Tervahiihtoon valmennukset – Sohvalta suksille ja Tervapolku Jatko -valmennukset aloittelijoille ja edistyneille hiihtäjille.
  • Ohjatut kimppalenkit -hiihtoa, polkujuoksua, kahvakuulailua tai pyörälenkki teille tai asiakkaillenne.
  • Virkistyspäivät  -ohjattua liikuntaa, asiantuntijaluentoja, tarjoilut yhteistyössä partneriemme Rauhalan ja Tuban kanssa.
  • Luennot  –työhyvinvointi, kestävyysharjoittelu, luottamuksella menestystä
  • Voiteluillat ja lajiesittelyt
  • Valmennukset – esimerkkinä 75min. tekniikkavalmennus 29€/hlö sis. alv. vähintään kahdeksan hengen ryhmässä.
  • Tapahtumakuvaus ja blogaus – tilaa tiedottaja mukaan lenkille tai leirille ja ikuista päivänne blogiin, digilehteen tai henkilöstölehteenne.

Team Tervahiihtoon kuuluu joukko Tervahiihtäjiä, joita kaikkia yhdistää rakkaus lajiin. Jaamme iloa ja elämyksiä sekä hyvinvointia ympäri vuoden kestävyysliikunnan avulla.  Ammattivalmentajamme Maija ja Jani Oravamäki (SporttiOravat) sekä Mediterapian Hannu Kaikkonen sekä pt Anu Junnila ja Lasse Seppänen (Huippumoodi) takaavat ammattitaitoiset valmennukset. Muut TeamTervahiihdon jäsenet kannustavat ja sparraavat mukaan lajin pariin. Tervahiihdon yhteisömanageri Päivin (directora.fi) sekä Anna Talosen rooleina on sparraamisen lisäksi myös tykitellä urheilun ilosanomaa someen, valokuvata tapahtumissa ja kehittää Tervahiihtoa sekä organisoida tapahtumia. Päivi ja Anna vetävät myös kimppalenkkejä.

Team Tervahiihto järjestää tilauksesta kimppalenkkejä, joihin sisältyy myös valmennusosuus. Osallistumme myös tapahtumiin.

Tarjouspyynnöt ja yhteydenotot:  Päivi Lohikoski, Maija Oravamäki tai Anu Junnila

 

Maija Oravamäki

Valmentaja

Hannu Kaikkonen

Valmentaja

Anu Junnila

Valmentaja

Jani Oravamäki

Valmentaja

Veikko Lohikoski

Sparraaja

Lasse Seppänen

Valmentaja

Päivi Lohikoski

Yhteisömanageri

Sakari ja Eija Palsola

Sparraajat

Anna Talonen

Sparraaja

Jonne Seppänen

Sparraaja

Kusti Kittilä

Valmentaja

Team Tervahiihto ja valmennettavat kuvassa Pikku-Syötteen leirillä 16.-18.12.2016. Myös lapset ovat tervetulleita  Matkalla Tervahiihtoon leireille!

Kimppalenkeillä syntyy timanttinen kestävyyskunto talveksi. Kannattaa siis osallistua Facebookin kimppalenkit -ryhmässä  sovittuihin lenkkeihin. Mukaan lenkeille ja valmennuksiin ovat tervetulleita kaikki kestävyysurheilusta nauttivat!