Partnerit

Matkalla Tervahiihtoon valmennukset syntyvät yhteistyössä luotettavien ja sporttisten yhteistyökumppaneidemme kanssa. Lisäksi saamme sparrausta hiihdon Suomen parhaimmistolta blogijuttujen ja vierailujen muodossa.

Directora Oy on Tervahiihdon sidosryhmäyhteistyön ja viestinnän taustalla. Yrittäjä Päivi Lohikoski tekee Tervahiihdon viestintää ja tukee toimikuntaa projektinhallintaa rakkaudesta lajeihin: hiihtoon ja viestintään. Soittele niin keskustellaan miten Directora voisi tukea teitä: +358445725584

mediterapia

Mediterapian Hannu Kaikkonen organisoi Matkalla Tervahiihtoon valmennukset kaudella 2017-2018.  Hannun putiikissa voit tehdä myös monipuolisia kuntotestejä ja samalla saat vaikkapa yksilöllisen treeniohjelman Tervahiihtoon. Soittele Hannulle ja kysy lisää: +358406508950.

 pikkusyote

tuba

verkkoasemalogo

Verkkoasema Oy on oululainen ohjelmistoratkaisuja ja digitaalisen markkinoinnin palveluita tarjoava ICT-talo pitkällä kokemuksella. Matkalla Tervahiihtoon blogi on tehty yhteistyössä Verkkoaseman kanssa. Saamme joustavasti tukea sekä oman domainin blogillemme. Kiitos erinomaisesta palvelusta!

Eden

rauhala2

AnunOtsake

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *