CommsSquad

”Ilon kautta rakkaudesta lajiin”

Tervahiihdon viestintätiimi CommsSquad on tapahtumamarkkinoinnin ja -viestinnän sydän, jossa kehitetään uusia tapoja innostaa ihmisiä liikunnan ja hiihdon pariin. Tavoitteemme on madaltaa kynnystä massahiihtoon osallistumiseen ja tehdä Tervahiihtoa houkuttelevaksi kilpahiihtäjille. Organisoimme kimppalenkkejä, päivitämme somea, tuotamme Tervahiihto Sanomia, päivitämme nettisivuja ja osallistumme erilaisiin liikuntatapahtumiin ympäri vuoden. CommsSquad kaudelle 2017-2018 on valittu, mutta mukaan pääsee vielä, jos sinulta löytyy jokin supervoima ja rakastat kestävyysurheilua.

Opit tiimissä uutta tapahtumaviestinnästä ja virtuaalitiimissä toimimisesta, tutustut uusiin ihmisiin ja siinä sivussa opit myös uutta myös kestävyysurheilusta ja varsinkin hiihdosta. Ole yhteydessä Päiviin, jos haluat mukaan: (paivi(at)tervahiihto.fi).

Maija Oravamäki

Päivi Lohikoski

  • Terviitti, porukan pyörittäjä, tuntee viestinnän teorian ja käytännön. Viestintä ja tietojohtaminen ovat Päiville sekä työ että harrastus. Hiihto ja mtb ovat Päiville elämän kantavia voimia.

Jonne Seppänen

  • Kilpahiihtäjä, DI ja tuotehallinnan spesialisti, Tervahiihdon somettaja Instassa ja Facebookissa

Teemu Kalliojärvi

  • SuksiQC hiihtovalmentaja ja kestävän kehityksen velho, CommsSquadin ja Tervahiihdon toimikunnan uusin vahvistus suoraan Helsingistä.

Kusti Kittilä

  • Hiihto- ja maastopyöräguru antaa tiimille kilpahiihtäjän näkökulmaa ja toimii tapahtuman keulakuvana. Kusti voitti 9.4. SM kultaa 50km matkalla ja jännityksellä seuraamme milloin Kusti ottaa kolmannen Tervahiihdon voittonsa.

Heli Heiskanen

Anna Talonen

  • Kestävyysurheiluaktiivi, pirskahtelevan iloinen somettaja, TeamDonnaAgile -aktiivi ja ideanikkari.

Jokke Kaarteenaho

  • Digi- ja tapahtumaguru, mies myös NUTS –polkujuoksutapahtumien takana.

Sakke Palsola

  • Markkinointi- ja myyntiguru ja Matkalla Tervahiihtoon -valmennettava kaudelta 2015-2016. Ex-Kärppäkapteeni tuo joukkuelajien vahvuuksia ryhmään.

Ville Kukkonen

  • Tervahiihdon toimiston vastaava, joka lehmänhermoillaan jaksaa aina auttaa hiihtäjiä, kun tavarat ovat hukassa tai kun ilmoittautuminen ei onnistu.

Aija Söyrinki

  • Lahjakas nuori kilpahiihtäjä tuo some-kanaviimme tujauksen Girl Poweria! Ihanan Aijan päivityksiä voi seurata Instassa Tervahiihdon profiilissa ja @aija.kristiina.

Kati Liedes

  • Markkinointispesialisti, joka auttaa CommsSquadia tarvittaessa logojen ja muiden viestintäasioiden kanssa.